Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Balincë, Malishevë

 Lapidar

  • Listing ID: 3594
  • Viti i ndërtimit: 2001
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 701-5