Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Mramor, Prishtinë

 Lapidar

ky Lapidar u ngrit për nder të Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Mramor.

  • Listing ID: 1892
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-71914052-02560-0