Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Nivokaz, Gjakovë

 Lapidar

Ky Lapidar u ndërtua në nderim të veprimtarisë së Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Nivokaz.

  • Listing ID: 2989
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • Vlera e ndërtimit: AMKMK- 61,287.50 Euro.
  • E ndërtuar nga: Fshati dhe AMKMK
  • Nr parcelës:: 00193-0