Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Pemishtë, Skenderaj

 Lapidar

  • Listing ID: 2615
  • Vlera e ndërtimit: 5,000.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Familja
  • Nr parcelës:: 00118-1