Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Peqan, Suharekë

 Lapidar

  • Listing ID: 3479
  • Viti i ndërtimit: 2003
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: P-72116033-01525-0