Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve: Rexhep Berisha, Gani Kelmendi, Avdyl Kelmendi - Ruhot, Pejë

 Lapidar

  • Listing ID: 2198
  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja
  • Nr parcelës:: 00020-0