Vendi i Rënies së Dëshmorëve: Lokaj, Hadërgjonaj dhe Mazrekaj - Koshare, Gjakovë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3021
  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja