Lapidari i Dëshmorëve Ylber Z. Fanaj dhe Albrim Z. Fanaj - Vërmicë, Prizren

 Lapidar

  • Listing ID: 3284
  • Viti i ndërtimit: 2002
  • Vlera e ndërtimit: 20000
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: P-71813008-01353-0