Lapidari i Dëshmorit Fatmir Hyseni - Kaqandoll, Podujevë

 Lapidar

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorit Fatmir Hyseni.

Lapidari u ndërtua fillimisht nga bashkëluftetarët, në vitin 2000.

Kurse AMKMK e rinovoi 2021.

  • Listing ID: 5144
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • Vlera e ndërtimit: Bashkëluftetarët- 500DM, AMKMK-11,099.84 Euro
  • E ndërtuar nga: Bashkëluftëtarët dhe AMKMK
  • Nr parcelës:: 02029-0