Lapidari i Martirëve - Rracaj, Gjakovë

 Lapidar

ky Lapidar u ngrit për nderë të rënies heroike të martirëve të Rracaj.

  • Listing ID: 2985
  • Vlera e ndërtimit: 92,572.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Familjarët, Komuna dhe Qeveria.
  • Nr parcelës:: 00492-0