Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Lloqan, Deçan

 Lapidar

  • Listing ID: 2811
  • Viti i ndërtimit: 2019
  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja
  • Nr parcelës:: 00497-0