Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Novosellë, Pejë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Novosellë, të Pejës.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, murin përkujtimore, stazat, pllatotë, hapësirat e gjelbruara, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga Komuna e Pejës.

  • Listing ID: 2210
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00359-0 00357-1