Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Çabiç, Klinë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Çabiç i Klinës.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin me emrat e dëshmorëe dhe martirëve, hapësirën e gjelbruar, rrethojën.

Memoriali u ndërtua nga familja dhe komuna.

  • Listing ID: 3758
  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna
  • Nr parcelës:: 00468-0