Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Çabiç të Klinës. Memoriali përmban figurat e gravuar të 3 dëshmorëve, hapësirën përreth, stazat. Memoriali...

  • E ndërtuar nga: Komuna, OVL UÇK-së

 Lapidar /  Çabiç

Lapidari u ndërtua me iniciativë të bashkëfshatarëve dhe Komunës. Lapidari u ndërtua në nderim të Komandant Mujë Krasniqit. Lapidari përmban pllakën, pllatonë e  gurit, hapësirën e...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe Bashkëluftëtarët

 Lapidar /  Çabiç

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Çabiç i Klinës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin me emrat...

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna

 Memorial /  Çabiç