Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Radavc, Pejë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Radavc, të Pejës.

Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga Komuna e Pejës.

  • Listing ID: 2220
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00426-1