Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Saradran, Istog

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Saradran. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, pllatonë, hapësiren përreth.

Ky memorial u ndërtua nga Komuna.

  • Listing ID: 3150
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00184-0