Lapidari i Dëshmorëve - Çabiç, Klinë

 Lapidar

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Çabiç të Klinës.

Memoriali përmban figurat e gravuar të 3 dëshmorëve, hapësirën përreth, stazat.

Memoriali i ndërtua nga OVL e UÇK-së dhe Komuna.

  • Listing ID: 3732
  • E ndërtuar nga: Komuna, OVL UÇK-së
  • Nr parcelës:: 00424-0