Lapidari i Dëshmorëve: Xhevë e Fehmi Lladrovci dhe Fatime Hetemi - Mitrovicë

 Lapidar

  • Listing ID: 2145
  • Viti i ndërtimit: 2010
  • E ndërtuar nga: Komuna