Memoriali i Martirëve - Kashicë, Istog

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të fshatit Kashicë.

Memoriali përmban varrezat e martirëve, lapidarin, pllatonë.

Memoriali u ndërtua nga Familjarët dhe Komuna.

  • Listing ID: 3144
  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna
  • Nr parcelës:: 00894-0