Lapidari i Komandant Mujë Krasniqit - Çabiç, Klinë

 Lapidar

Lapidari u ndërtua me iniciativë të bashkëfshatarëve dhe Komunës. Lapidari u ndërtua në nderim të Komandant Mujë Krasniqit.

Lapidari përmban pllakën, pllatonë e  gurit, hapësirën e gjelbruar, rrethojen.

  • Listing ID: 3730
  • E ndërtuar nga: Komuna dhe Bashkëluftëtarët
  • Nr parcelës:: 01491-1