Memorial i Dëshmorëve dhe Martirëve- Nabergjan, Pejë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Nabërgjan, të Pejës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, pllatonë, rrethojën.

Memoriali u ndërtua me iniciativë të fshatit.

 

  • Listing ID: 6532
  • Viti i ndërtimit: 2000
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 00391-0