Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Qallapek, Pejë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Qallapek, të Pejës.

Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë.

Memoriali u ndërtua nga Komuna e Pejës.

  • Listing ID: 2218
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00005-0