Memoriali i Dëshmorëve- Ferizaj

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Ferizajt.

Memoriali përmban: varrezat e dëshmorëve, pllaken më emrat dhe fotografitë e dëshmorëve, stazat, hapësirat e gjelbërta, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga Komuna.

  • Listing ID: 1809
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-72217092-00550-0