Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Dubravë, Suharekë

 Lapidar

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Dubravë.

Lapidari u ndërtua me iniciativë të fshatit.

Lapidari përmban pllakën përkujtimore, pllatonë, hapësirën gjelbruese, rrethojen.

  • Listing ID: 3382
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: P-72116018-00399-3