Memoriali i Dëshmorëve - Gorozhup, Prizren

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të Dëshmorëve të periudhave të ndryshme të kësaj rrethine. Memoriali u ndërtua nga Komuna e Prizrenit në vitin 2015. Memoriali përmban amfiteatrin i punuar me gurë natyral, pllatonë me gurë, lapidarin ku janë të vendosur pllakat, njëra me emrat dhe fotot e të dëshmorëve dhe njëra me hartën e Shqipërisë etnike.

Ky memorial u ndërtua nga Komuna e Prizrenit.

  • Listing ID: 3290
  • Viti i ndërtimit: 2015
  • Vlera e ndërtimit: rreth 80,000.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-71813013-00527-0