Memoriali i Dëshmorëve - Baballoq, Deçan

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Baballoq, i Deçanit.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin në formë të kullës tradicionale, fontanën, rrethojen me murë guri, parkingun, pllatonë.

Memoriali u ndërtua nga familjarët dhe Komuna e Deçanit.

  • Listing ID: 2963
  • Viti i ndërtimit: 2018- Komuna e Deçanit.
  • Vlera e ndërtimit: 46,219.30- Komuna e Deçanit.
  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna
  • Nr parcelës:: 00638-0