Memoriali i Martirëve - Krushë e Vogël, Prizren

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të Krushës së Vogël. Memoriali përmban varrezat e martirëve, hapësirën gjelbruese, stazat, rrethojen.

Memoriali u ndërtua nga fshati dhe Komuna

  • Listing ID: 3216
  • E ndërtuar nga: Fshati, Komuna
  • Nr parcelës:: P-71813053-00321-0