Shtabi i UÇK-së i Kompanisë III - Peqan, Suahrekë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Shtab i UÇK-së ku u vendos ushtarët e kompanisë së III-të, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj.
“NE KETE OBJEKT U FORMUA DHE U VENDOS SHTABI I UÇK-së TE KOMPANIS SE -III- PEQAN DAT. 15.06.1998-19.09.19 – Peqan”

  • Listing ID: 3496
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: Veteranët e UÇK-së