Objekt i Trashëgimisë së Luftës së UÇK-së Sali dhe Gani Saramati - Dobrushtë, Prizren

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së Sali Saramati dhe Gani Saramati

  • Listing ID: 3322
  • E ndërtuar nga: Fshati