Shtëpi ku u mbajtën takimet e UÇK-së gjatë viteve 1998-1999 - Bllacë, Suharekë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka shërbyer si Shtëpi, për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-së në të gjitha format, ku në këtë vend u organizuan takimet e ushtarëve të UÇK-së, andaj në shenjë falenderimi për vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, po shënohen si “Shtepi e takimeve të Ushtarëve të UÇK-së”,

  • Listing ID: 3499
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se