Pllakë Përkujtimore e Dëshmorit Kadri Dushi dhe Martirëve-Prishtinë

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6575
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se
  • Nr parcelës:: P-71914059-06297-0