Pllakë Përkujtimore e Dëshmorëve Rexhep D. Zenelaj, Sadik R. Rrustemaj dhe Gani A. Rrustemi-Strellc i Epërm, Deçan

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6496
  • E ndërtuar nga: Familja