Pllakë Përkujtimore Shtabi dhe Baza e Logjistikës së UÇK-së-Tërpezë, Malishevë

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6780
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-së Dega Malishevë
  • Nr parcelës:: 1768-0