Pllakë Përkujtimore Shtëpia Kazermë dhe Depo e Armatimit të UÇK-së - Pagarushë, Malishevë

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6854
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-së Dega Malishevë