Shtabi i Batalionit të 2-të Brigada 125 Z.O.P. - Kabash, Prizren

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Shtabi i Batalionit të 2-të Brigada 125 Z.O.P. – andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj ♪7shtë vednosur pllaka në përkujtim si “Shtabi i Batalionit të 2-të Brigada 125 Z.O.P”,

  • Listing ID: 3194
  • E ndërtuar nga: Veteranët e Batalionit Kabashi