Shtabi Lokal i UÇK-së - Piranë, Prizren

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Shtabi Lokal i UÇK-së, për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, dhe shënohet si “Shtabi Lokal i UÇK-së”,

  • Listing ID: 3198
  • E ndërtuar nga: Veteranët e Fshatit