Shtëpi dhe Kuzhinë e UÇK -së - Pustenik, Hani i Elezit

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlimitare të Kosovës ka shërbyer si spital dhe kuzhinë në të njejën kohë, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare, ushtarët e saj, po shënohen si “Shtëpi dhe Kuzhinë e UÇK -së”,

  • Listing ID: 1988
  • Vlera e ndërtimit: 2,000.00