Shtëpia e UÇK-së - Skenderaj

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare Të Kosovës ka shërbyer si vend-qëndrim i ushtarëve dhe eprorëve të UÇK-së, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare, kësaj shtëpi ju është vendosur pllaka me mbishkrimin “Shtepi e UÇK-së 1998”,

  • Listing ID: 2595
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se