Shtëpi e UÇK-së - Pustenik, Hani i Elezit

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka shërbyer si shtëpi vendqendrim për ushtarët, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, në shenjë respekti vendoset pllaka ku shënohet si “Shtëpi e UÇK-së”.

  • Listing ID: 1984