Varrezat e Dëshmorëve: Besim, Daut dhe Alban Halilaj - Tërdec, Drenas

 Varreza te Dëshmorëve

Varrezat e Dëshmorëve: Besim, Daut dhe Alban Halilaj – Tërdec, Drenas

  • Listing ID: 2443
  • E ndërtuar nga: Familja
  • Nr parcelës:: 01290-0