Varrezat e Dëshmorëve dhe Martirëve - Celinë, Rahovec

 Varreza te Dëshmorëve dhe Martirëve

  • Listing ID: 1690
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • Vlera e ndërtimit: 160000
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 00465-0