Varrezat e Dëshmorëve: Sadri Ahmetxhekaj dhe Metë Osmonaj - Isniq, Deçan

 Varreza te Dëshmorëve

  • Listing ID: 2927
  • E ndërtuar nga: Familja
  • Nr parcelës:: 01545-0