Vendi i Rënies së Dëshmorët dhe Martirit: Mustaf Avdullahi, Avdullah Avdullahi, Yer Xh Avdul - Popoc, Gjakovë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3017