Vendi i Rënies së Dëshmorëve Avni M. Buqaj dhe Bafti T. Buqaj - Lladroc, Malishevë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3612
  • Viti i ndërtimit: 2007
  • E ndërtuar nga: Familja