Vendi i Rënies së Dëshmorëve Hamdi I. Berisha dhe Kasim R. Shala - Bishtazhin, Gjakovë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3001
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se