Vendi i Rënies së Dëshmorëve: Hysni H. Jetullahu dhe Bejzat Z. Krasniqi - Pashtrik, Gjakovë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3085
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • E ndërtuar nga: Familja