Vendi i Rënies së Dëshmorëve: Muhamet I. Ukshini dhe Shkelzen S. Syla - Morinë, Gjakovë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3079
  • E ndërtuar nga: Familja, OVL e UÇK-së