Vend i Rënies së Dëshmorit Elfete dhe Mentor I. Humolli- Lupç i Poshtëm, Podujevë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 6460
  • Viti i ndërtimit: 2021
  • E ndërtuar nga: AMKMK