Vendi i Rënies së Dëshmorëve Muhamet Krasniqi dhe Xhemajl Bytyçi - Peqan, Suharekë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3489
  • E ndërtuar nga: Fshati