Vendi i Rënies së Dëshmorëve nga Vitia, Shkupi dhe Peja - Koshare, Gjakovë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 3053
  • E ndërtuar nga: Familja, OVL e UÇK-së